2016. május 10., kedd

Millió éves fejlesztés… egy tökéletes rendszer – Biológiai törvényszerűségek – 3. törvény

Ha egy kicsit több alázatot tanúsítana az ember a természet iránt, rájönne, hogy tökéletesen működik a teste, mert több millió éves fejlesztés eredménye. Ingyen kaptuk és szerencse, hogy nem szólhattunk bele a tervezésébe... bár így nincs értéke számunkra, nyugodtan tönkre is tehetjük. Csak mi tehetjük értékessé azáltal, hogy megismerjük, elfogadjuk, tudattal, értelemmel és szeretettel fordulunk hozzá minden egyes nap, hogy elérjük életcélunkat.  

Egy olyan rendszer van a kezünkben, amellyel többnyire visszaélünk és nem élünk vele. Minden lelki folyamatra tökéletes válaszokat és megoldásokat nyújt és már láthattuk a második tövénynél, hogy mennyire kiszámítható a működése. Ne sajnáljuk az időt, ismerjük meg... az életünk múlhat rajta. 
(Ehhez pl. kiváló segítséget nyújt a Szerv Atlasz, amelyet én is felhasználtam ehhez a cikkhez.) 

Miért tökéletes a rendszer és miért nem tud „önmagától” meghibásodni? Miért nincsenek „autoimmun betegségek”? A választ megtalálhatjuk a Hamer Dr. által felfedezett biológiai törvények között. Lássuk a harmadik törvényszerűséget! 

A megbetegedéseknek ontogenetikus (csíralemez központú) rendszere van, vagyis a „betegségek” csíralemezek szerint rendszerezhetők, biológiai céljuk értelmezhető. Már az egyedfejlődés kezdeti szakaszán, a fogantatástól számított 17. napra kialakul három „alapanyag-szövet”, az ún. csíralemezek. Ezekből a csíralemezekből fejlődik ki az összes szervünk, szövetünk, sejtünk. Attól függően, hogy az adott szervünk, szövetünk melyik csíralemezből származik, meghatározza, hogy milyen típusú konfliktusra fog reagálni és milyen jellegű elváltozás fog rajta megjelenni. A fizikai elváltozásokat kiváltó érzelmi konfliktusok MIND besorolhatók négy fő érzelmi konfliktusba. 

Ha ezekkel a konfliktusokkal tisztában vagyunk, bármikor tudatában lehetünk az elváltozásainknak… milyen elváltozásunk lesz és hol fog jelentkezni, ha folytatjuk ezeket a belső konfliktusokat. 
Ha ez a biológiai rendszer önmagától képes lenne meghibásodni, már a gyermekkort sem élnénk meg, vagy kivétel nélkül mindenki különféle betegségben szenvedne vagy lenne „rákos”, hiszen 7 évente a teljes sejtállományunk megújul, vagyis addigra kijönnének a hibák… mindenkinél. 

Autoimmun „betegségek” azért nincsenek, mert az élet sohasem tud önmaga ellen fordulni. Ezt már több milliárd éve bizonyítja folyamatosan. A biológiában véletlen nem létezik. Minden elváltozásnak fejlődéstörténetileg levezethető, értelmes biológiai célja, rendeltetése van: alkalmazkodás, az egyed és a faj túlélése, az életfolyamatok fenntartása. Csak az emberi faj nem vesz erről tudomást, pedig már a németországi löwenstein-i klinikán a többi törvényszerűséggel együtt ezt is igazolták orvosok 1982. július 26. és 29. között. TÖBB MINT 33 ÉVE!!! De nyilván az autoimmun kifejezés marketingfogásnak kiváló, akárcsak a többi, amivel még etetni lehet az embereket! 

Az autoimmunitásról és arról, hogyan kapcsolódnak a mikroorganizmusok a csíralemez származáshoz, a negyedik törvénynél fogjuk látni.  

Egyéni esetek feltárása, a „betegség” okainak kiderítése, az elváltozások biológiai értelmének megkeresése egy személyes konzultáció keretében megoldható. Érdeklődni lehet a 30/358-4449 telefonon.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése