2016. április 20., szerda

Létezik-e egyáltalán orvostudomány? Biológiai törvényszerűségek - 1. törvény


Ha valaki nem tanult fizikát, akkor is ismeri a gravitáció törvényeit. Ha kilép a negyedikről, biztos meg fogja tapasztalni. Mindenkire, mindenhol egyformán hat, leírható, van oka és okozata. Tudományos törvényszerűség. De könyörgöm, az orvostudományt ne nevezzük már tudománynak, amikor közelebb áll a hiedelmekhez, feltételezésekhez mint egy egzakt tudományhoz, mert nem tudja az okát szinte semminek, ennek a "tudásnak" a birtokában diagnózist állít fel, mérgekkel tömi az embereket, amiből egyes érdekkörök jól élnek és azt gondolja, hogy gyógyít, de még az okát sem ismeri a "betegségnek". Meddig hiszünk még ezekben? Mikor ébredünk már fel???
Egy kis ízelítő a "tudományból" a teljesség igénye nélkül - TUDÓmány???? Hahahaha
(Forrás: orvosi internetoldalak)

„A leukémiás megbetegedések túlnyomó többségének okát máig sem ismerjük. Tudjuk viszont, hogy bizonyos tényezők, behatások megnövelik a leukémia kialakulásának esélyét, tehát vannak ismert kockázati tényezők. „
„A leukémiás beteg csontvelője, eddig ismeretlen okból elkezd olyan fehérvérsejteket termelni...” 
„Egyértelműen ma még nem lehet arról állást foglalni, hogy mi okozhat agydaganatot.” 
„Az emlőráknak belső és külső kockázati tényezői egyaránt vannak, ezek együttes hatásaként alakulhat ki a megbetegedés – a külső tényezőkről ugyanakkor keveset tudni. „ 
„A kór [prosztatarák] kialakulásának pontos okát nem ismerni, a kutatások azonban több tényezőt is feltételeznek...” 
„Nincs egyértelmű válasz arra, hogy mi növelheti egyértelműen a gyomorrák kialakulásának kockázatát.” 
„A legtöbb ciszta kialakulásának pontos mechanizmusa még nem tisztázott. „ 
„Az Alzheimer-kór és a cukorbetegség közötti összefüggéssel régóta tisztában vannak a szakemberek, azonban a pontos mechanizmust nem tudták leírni.” 
„A rosszindulatú daganatok keletkezésének már számos részletkérdése tisztázódott, a pajzsmirigyrák létrejöttének okai azonban sok tekintetben még ma sem ismertek.„ 

Orvosok, orvosszakértők Münchenben és Bécsben 28 éve igazolták tudományosan az 5 biológiai természettörvényt. Lelki, agyi és testi szinten egyaránt. 

Az első törvény szerint minden megbetegedés elindítója egy konkrét, feltételeknek megfelelő érzelmi megrázkódtatás. 

Lelki szinten komolynak érzett, nyugtalanító, váratlanul bekövetkező, számunkra elfogadhatatlan, magunkba fojtott, adott pillanatban reménytelennek tűnő és érzett helyzet váltja ki. 

Agyi szinten CT felvételekkel igazolható a konfliktus bekövetkezte után 10 perccel. 
Testi szinten pedig beindulnak az érzelmi válaszokra adott reakciók első fázisa, mert az élet élni akar, túlélni és megújulni! 

Ehhez annyit tennék még hozzá, hogy gyermekek esetében a "lelki-köldökzsinór" kb. 12 éves korban "szakad el"... így az édesanya konfliktusait is sok esetben vizsgálni szükséges! 

Időpont egyeztetés a részletek megbeszéléséért, hogy tisztázni lehessen, hogy az egyéni életünkben ez hogyan van/volt jelen: 30/358-4449 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése