2016. április 26., kedd

Kiszámítható gyógyulás - Biológiai törvényszerűségek - 2. törvény


A németországi Gelsenkirchen Gyermekklinikáján 1992.06.24-én 20 gyermeknél 24 betegség tekintetében igazolták orvosok az új medicina természeti törvényeit. Az esetek között rák, leukémia, pszichózis, szklerózis multiplex, cukorbetegség, allergia, epilepszia, agydaganat, fertőzőbetegség, tuberkulózis és szarkóma fordult elő. 

A második természeti törvényben megfogalmazott kétszakaszúság  is bizonyított. Már évezredek óta tudják például, hogy a lázas állapotokat is megelőz egy „hidegfázis”, hidegrázással. De olvashatunk olyat is, hogy „a veseciszták igen gyakran képesek magas vérnyomást is előidézni, melyet még gyógyszeres kezeléssel is nehezen lehet kordában tartani.”
Bár a vesecisztánál fellépő magas vérnyomás oka nyilván a régi orvostudomány szerint nem tisztázott, mint ahogy az oka sem, hiszen olyanokat lehet olvasni, hogy „a legtöbb ciszta kialakulásának pontos mechanizmusa még nem tisztázott”. A valódi okot egy „földi halandó” is megértené, nem kell hozzá orvosi diploma, ha venné a fáradságot és megismerné a kétszakaszúság törvényszerűségeit, amelyet egyébként már orvosok igazoltak. Teljesen egyértelmű lenne, hogy miért alakul ki magas vérnyomás a veseciszta esetében már az első szakaszban is. 

Ennek a törvényszerűségnek köszönhető, hogy szinte napra pontosan kiszámítható a pánikroham ideje, komolyabb fejfájások, lázas állapotok, epilepsziás rohamok időpontjai, és természetesen a gyógyulás időpontja is.

Egyéni esetek feltárása, a „betegség” okainak kiderítése, a gyógyulás időpontjának kiszámítása egy személyes konzultáció keretében megoldható. Érdeklődni lehet a 30/358-4449 telefonon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése