2016. január 13., szerda

MEGHÍVÓ

Kedves Olvasó!

Elöljáróban egy esetet szeretnék megosztani Veled. Egyik ismerősöm 17 éves fiánál magas vérnyomásra gyanakodtak a szülők. Elkezdték mérni és állandóan 140/90 feletti eredményeket kaptak. Mielőtt orvoshoz mentek volna, eljöttek hozzám és megkérdezték, hogy mi lehet a baj, mitől lehet magas vérnyomása a fiúnak? Látszólag rendezettek a családi körülmények, jó tanuló a gimnáziumban, könnyen tanul, nincsenek stresszes helyzetek, amiről a szülők tudnának, de betegségekről sincs tudomásuk... (Megjegyzem a "betegséget" kiváltó okok hátterében szinte mindig valamilyen ki nem beszélt, belső konfliktus húzódik meg!) Szóval jött egy rövid beszélgetés és azonnal felismerték a háttérben húzódó okokat, amelyekre megtalálták a megoldást is. Számításaim alapján, - amennyiben megoldják a fiú magas vérnyomását kiváltó okokat, 1 héten belül teljesen normalizálódik a helyzet és az egyéb "melléktünetekre" is felhívtam a figyelmet, ami még várható lesz, ami egy teljesen természetes folyamat része.
Közölték, hogy a "biztonság kedvéért" elmennek még egy orvosi kivizsgálásra is. Megkezdődött a tortúra, orvostól orvosig jártak, közben, - mint utólag megtudtam, megoldották a probléma forrását is. Megmérte az orvos a vérnyomását, elküldte vérvételre, szemfenékvizsgálatra, aztán egy hét múlva 24 órás műszeres megfigyelés volt a program következő része. A 24 órás megfigyelés eredménye az volt, hogy 1 hét múlva már nem találtak semmit, normalizálódott a helyzet. 
A fiú esetében egy könnyen megoldható probléma jelentkezett, amelyről az előadáson is fogok beszélni, amelyre szeretettel meghívlak. 


(2016. február 8. 17.00 órai kezdettel a Bartakovics Béla Közösségi Házban, a Minarettel szemben a Heves Megyei Életreform Népfőiskola szervezésében.)

Az előadás nem orvosi témájú lesz, nem kezelésekről és különböző gyógyszerek hatásairól lesz szó. A természetről lesz szó, emberi nyelven, magyarul, mert minden elváltozás mögött a természet nyelvén érkezik a magyarázat, az értelem nyelvén, nem latinul. 
Olyan nyelven, amelyet BÁRKI meg tud érteni, hiszen az elváltozások rajtunk vannak, bennünk vannak, velünk történnek. Meg kell, hogy értsük a természetet! Nem kell hozzá diploma, csak józan paraszti ész! 
A természet nyelvét fordítjuk le ezen az estén, hogy meg tudjuk érteni, miért gondolja úgy a természet, hogy a magas vérnyomással segíteni fog nekünk, - hozzáteszem, ha elfogadjuk azt a tényt, hogy mi magunk teremtjük az okokat, ami miatt segítenie KELL! 

Szeretettel várlak! 
                                                   Apró István biologika konzulens

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése